Kedves !

Még van idő! Nevezzetek barátaiddal, családtagjaiddal a 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra. Már közel 600 csapat nevezett az eseményre!

Nektek is ott a helyetek 2013. június 9-én az 56-osok terén (ÚJ HELYSZÍN!)

Kollégáid is szeretnek futni? Szervezd be őket! Ez az egyik legnépszerűbb futó esemény a cégek körében, amelyen tavaly több mint 300 céges csapat indult.
Egy igazi csapatépítés!
Ez nem véletlen, hiszen itt a jó társaság, a kiváló hangulat csak közös sikert hozhat.


Szervezz egy – sőt több – fürgelábú, jókedvű csapatot a munkahelyeden, és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

Viseljetek egységes céges futómezt, ez is az összetartozás jele és biztosan tetszik majd a főnöknek is!
Válasszátok a félmaraton váltót, amikor 3 fő fut fejenként 7032,5 métert, vagy a maraton váltót, ahol 6 fő teljesíti a  klasszikus 42,2 km-es távot személyenként 7032,5 métert futva.

Fut a cég EXTRA  -  a legaktívabb cégeknek!

Céges futóverseny sorozat a legnépszerűbb hazai futóeseményeken
Tavaly a 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón - Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén - 1250 csapat indult, köztük több száz céges, munkahelyi közösségekből verbuválódott váltó. Ők együtt hódoltak közös hobbijuknak ezen a rendkívül jó hangulatú eseményen. A „barátság versenyén” kis és nagy csatákat, várakozás teli pillanatokat, az egymásért küzdés megannyi felemelő mozzanatát élhették át a futó közösségek és a szép számú közönség egyaránt.
Ami egy versenyen jól működött és élményt adott a résztvevőknek, azt a hangulatot, küzdelmet éljük át ebben az évben három eseményen!
2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk céges csapatok, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.

június 9. - 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó
szeptember 8 . - 28. Nike Budapest Félmaraton párban
október 13 . - 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton® Flora maratonstaféta vagy Riska Minimaraton

Tudj meg többet a Fut a cégről, vagy a Fut a cég EXTRA sorozatról és kattints ide a részletekért!

Ha nevezni jössz hozzánk, ha a rajtszámodat veszed át, hozz magaddal egy plüssmackót, kisautót, vagy gyerekkönyvet és máris részese lehetsz a K&H gyógyvarázs akciójának. Május 29-től a Te adományodat is várja a gyűjtődoboz a BSI-ben.
A 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón ismét gyűjtünk gyerekjátékokat és könyveket a K&H gyógyvarázs számára. A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. Június 9-én a Városligetben pedig a K&H gyógyvarázs sátorban adhatod le adományodat.
A K&H gyógyvarázsról bővebben itt


Ha tetszett a hírlevél, küldd tovább ismerőseidnek!

BSI - MOZOGJ VELÜNK!
1138 Budapest, Váci út 152-156.
telefon: (06 1) 273 0939
fax: (06 1) 273 0936
NEVEZÉS: (06 1) 220 8211 | e-mail:
info@futanet.hu
web: www.futanet.hu
Leiratkozás a hírlevélről

Csatlakozz hozzánk!