Kedves !

Annyi minden történik mostanában, hogy muszáj volt erre a hónapra dupla hírlevelet kitalálnunk és kiküldenünk. Mert mi történt? Télből nyár lett, hetente váltják egymást az események, futásból dagonya, dagonyából bringa, bringából ismét váltófutás. Ki bírja ezt követni? - gondolnánk, de hiszen egyértelmű, hogy mindenki, aki egy kicsit is kíváncsi az események folyására. Nézzük hát, mi várható mostanában!

   
tiszato

Hihetetlen létszám a Brutálfutás 2.0-n!

Megvolt a helyszíni pályabejárás, új ötletek fogalmazódtak meg bennünk - ti persze erről nem nagyon tudhattatok eddig.

Ennek ellenére a tavalyi létszámhoz képest az optimistán megálmodott, megnövekedettre tervezett létszámhatárt is lassan-lassan túllépitek, így aztán kénytelenek vagyunk megint valami jót kitalálni, hogy mind elférjetek! Hogy mit?

Kattints ide, hogy megtudd!

KÉRDEZZ! Felelünk.

Te kérdezel, a szakértő válaszol - májustól új szolgáltatással jelentkezünk: speciális, a futáshoz kötődő cikkeket közlünk az e-edzés honlapján, melyek témái segítenek, hogy a lehető legtöbbet - és a legjobban kihozd magadból. És ha kérdésed merül fel, ne habozz: olvass és kérdezz - szakértőink "online trénerként" e-mailben válaszolnak kérdéseidre!

Mostani témáink:

Az izomgörcsök, izomláz, izomsérülések okai és kezelési lehetőségei

A streching - a sérülések megelőzésének hasznos eszköze

Szakértőnk:

Hetényi Ádám - személyi edző

Tehát az E-edzés keretén belül mostantól bátran olvass - és kérdezz, mi felelünk!

ActiveO2 ---> CSÚCSRA FEL!

Az ActiveO2 ízesített ásványvíz alacsony kalóriatartalmának és gyümölcsösen frissítő ízének köszönhetően hamar a kedvenceddé válik. A Bajor Alpokból nyert Adelholzener Ásványvízből készül, de annál 15-ször több oxigént tartalmaz.

Most bárki találkozhat és megkóstolhatja e prémium minőségű terméket a 20. K&H Olimpiai maraton és félmaraton váltón június 09-én, ahol az ActiveO2 kizárólagos hazai forgalmazója a S.P.I.N. Kft. társszponzorként képviselteti magát.

www.activeo2.hu

 

16. Kékes Csúcsfutás rajtlista - rajta vagy már?

Te már rajta vagy az ügyön? És a rajtlistán? Mert telik az a lista, csak telik... Eddig 738-an a 16. Kékes Csúcsfutás rajtlistáján. És hol van még az esemény...? (Hol, hol... a Mátrában! Ja, és nem is olyan messze: bő három hét múlva, szóval...) Vigyázz, létszámlimit van, 1500 nevezést fogadunk el!

Hogy mit ígérhetünk?

Tovább a cikkhez!

bringa24

Már nincs száz nap: 24 óra bringa!

Ne tévesszen meg a cím! Ha szereted a kihívásokat, akkor bizony ott a helyed augusztus végén a Kiskunlacházi repülőtéren, ugyanis nem mindennapi események zajlanak majd ott az egyéni indulóknak is, de a csapatoknak is.  A fő attrakció természetesen a 12 és 24 órás kerékpárverseny lesz, de mellette különböző futamokat is rendezünk, sőt, ezt is megfejeljük: különböző eszközökkel lehet versenyezni.

Tovább a cikkre!

Hazai fejlesztésű multifunkcionális kerti gép!

A Bosch miskolci mérnökei fejlesztették a legújabb multifuncionális kerti gépet, mely sövényvágó, szegélynyíró és magassági ágvágó egyben!. Három gondosan kidolgozott szerelvényével az új AMW 10 multifunkcionális gép a kerti feladatok széles skálájára nyúlt megoldást. Sokoldalú kerti gép sokoldalú embereknek.

Tovább a termékhez

Te mit látsz, ha a térképre nézel? -->

A jövő hét után - már épp a nyakunkon - itt van a 20. K&H olimpiai maraton és Félmaraton váltó, nomeg a Minimaraton váltó, és természetesen az egyéni félmaraton napja - új helyszínen, új útvonallal. Ha eddig nem tetted, nézd meg, merre vezet majd az utad - és ha van kedved, találd ki, hogy vajon mit ábrázol az utat jelölő kék csík!
Katt a képre, hogy nagyobb legyen!

Tovább a cikkre!

 


K&H kerékpáros napok - Gárdony


Június 2-án egy családi jellegű eseményen lazíthatsz, ha kedved tartja, ugyanis Gárdonyba települünk, ahol 2. K&H olimpiai kerékpáros napon egy laza tókört teljesítve együtt napozzunk, és hűsölünk a Sport Beachen. Hiszen nyár van, vagy mi... Családdal, barátokkal, egyedül akár - de mindenképpen jó buli. Kell hozzá egy kerékpár és te. Ennyi. Információhoz jutni - például arról is, hogy a 2. gárdonyi K&H olimpiai kerékpáros nap túrázói kedvezményes áron parkolhatnak a Sport Beach előtti parkolóban, amelynek díja egész napra 600 Ft az alábbi linken tudsz:

Tovább az eseményhez


eondelibab10. E.ON Délibáb Sportfesztivál, július 13.

A Hortobágy Közép-Európa legnagyobb füves pusztája, a Világörökség része, amely számtalan lehetőséget hordoz magában a sportolásra. Lesz mit csinálni, ha már ott leszel, amellett, hogy akár egész nap a szemedet is legeltetheted.  Tavaly valaki még egykerekűvel is megtette a bringatúra távját – persze neked nem kell. Viszont kedved szerint futhatsz, túrázhatsz, bringázhatsz. Versenyezhetsz, vagy csak a magad kedvére tekerhetsz kerékpárral… Ezeket kombinálhatod is, ha úgy látod jónak, hiszen itt a Pusztatlon, ami kerékpáros és futós távokból áll. No és ott a hagyományos csikósbemutató, a szintén hagyománnyá vált slambuc- és gulyásparti,  és a Hortobágy csodálatos állat- és növényvilága, a rackajuhok, a szürkemarhagulya. A fennmaradó időben pedig csodálhatod a Hortobágy csodálatos élővilágát, fotózhatsz – lesz mit!

Tovább az eseményhez

spurijuni

A nyári Spuri tartalmából

Nyár elején megjelenik a Spuri Futómagazin, Magyarország egyetlen futással foglalkozó szaklapjának nyári száma. Az ember azt hinné, hogy, hogy ennyi év után nem lehet túl sok újat mondani a futás világából, aztán mindig csodálkozik. Hiszen annyi mindenről hírt kell adni, annyi érdekes embert ismerünk meg - és annyi kérdést meg kell válaszolni! Nyáron meg főleg!
Címszavakban a tartalomból:
- táplálkozás
- orvosi rovat
- portrék
- edzéstanácsok
- futótörténelem
- futónovella
- Hazai versenynaptár júniustól decemberig...

És hogy mi még?

Tovább a cikkhez


A Cerbona márka idén 25 éves!

Te is szereted? 25 éve a legkedveltebb magyar müzli és müzliszelet márka. Ki ne ismerné a Cerbona müzliszeleteket vagy müzlijeinket? Valóban elmondhatjuk, hogy a kedvenc magyar müzlisek vagyunk.


Nagyszerű lehetőség, hogy ünnepeljünk, játszunk, és a jövő Cerbona termékeit is megkóstoljuk! Éljük át együtt ezt az évfordulót, hiszen Nektek köszönhetjük!


Negyed évszázad az egészségtudatos étkezés jegyében, - több százmillió müzliszelet, müzlicsomag, gabonapehely doboz és számtalan más termék. Sok-sok lelkes fogyasztó, aki már gyermekkorában is Cerbona pelyhet reggelizett vagy müzliszeletet vitt az
iskolába, most pedig saját gyermekének is szívesen kínálja. A Cerbona sikerességét bizonyítja, hogy a hazai fogyasztók a müzli és müzliszelet szót meghallva először a Cerbona márkanévre gondolnak. Aki a müzlire és az egészséges táplálkozásra nem túl nagy lelkesedéssel tekintett, annak szeretnénk ezt megcáfolni!

spuriMM

Spuri Mozgásmagazin a Sport TV-ben

Mi is történt az elmúlt hónapban? A Spuri Mozgásmagazin minden hónap utolsó csütörtökén este, negyed hétkor látható a Sport TV műsorán, benne sorra vesszük az elmúlt idők érdekességeit és a közeljövő említésre méltó eseményeit. A májusi adásban sem lesz ez másként.

A tartalomból: 
-Coca-Cola Testébresztő Női Futógála,
-Diatetikus tanácsai futóknak,  
-Csőre Gábor és Pindroch Csaba, jóbarátok és kollégák:  együtt játszanak, együtt is futnak..

A kiemelt témák mellett szó lesz a Tour de Tisza tóról, a görkorcsolyázás szépségeiről, a viágklasszis extrém sportolók ausztriai találkozójáról, a K and H Olimpiai Futónapok kecskeméti és kaposvári futásairól és egy fitness eszköz bemutatásáról.

 

Találkozzunk a tévé képernyője előtt május 30-án este!

Bp

Ha tetszett a hírlevél, küldd tovább ismerőseidnek -
iratkozzanak fel ők is a BSInfora
!

BSI - MOZOGJ VELÜNK!
1138 Budapest, Váci út 152-156.
telefon: (06 1) 273 0939
fax: (06 1) 273 0936
NEVEZÉS: (06 1) 220 8211 | e-mail: info@futanet.hu
web: www.futanet.hu
Leiratkozás a hírlevélről

Csatlakozz hozzánk!